Den mest almindelige type forbindelse er DSL eller bredbånd via telefonstik. Denne forbindelse bruger en eksisterende telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Denne type forbindelse er langsommere end fiber, men er en mere overkommelig og tilgængelig mulighed. DSL bruger eksisterende kobberledninger, der transmitterer data, hvilket giver en pålidelig og stabil forbindelse. Kobberledninger er ikke så hurtige ved transmission af data som fiberoptisk … men de er mindre delikate, og det er usandsynligt, at du vil opleve afbrydelser under vejarbejde. Hvis du vil høre mere, kan du finde informationer om bredbånd på gobredbaand.dk.

COAX bredbånd

Endelig er der COAX-forbindelse (bredbånd via kabel), som er en forbindelse leveret af tv-kabler. Hastigheden for denne type bredbånd er hurtigere end DSL, men langsommere end fiberoptisk. Koaksiale ledninger bruger en høj båndbredde, hvilket giver det anstændige hastighedsresultater. Fiberoptiske kabler har dog en endnu bedre båndbredde kapacitet – hvilket gør det til den næste bedste mulighed med hensyn til hastighed. Denne mulighed er et solidt valg, hvis der er brugere med høj kapacitet eller flere brugere på samme tid. Den eneste ulempe ved denne type internet er, at du har brug for et eksisterende tv-signal, som muligvis ikke er let tilgængeligt i alle studerendes sovesale, lejligheder eller huse. Selvom du har et tv-kabel og ønsker en pålidelig internetforbindelse, er dette en fantastisk mulighed at overveje.

Prisen på bredbånd

Prisen på bredbånd afhænger af hastigheden og typen af ​​bredbånd, du ønsker. Der findes mange forskellige teleselskaber, som tilbyder forskellige priser og abonnementer. Det er derfor vigtigt, at du undersøger de forskellige muligheder, så du finder det helt rigtige abonnement til dig. Alt efter hvor meget data du bruger, findes der forskellige priser, så her kan du finde Mobilt bredbånd 10 GB data ⇒ Sammenlign priser her!.