Har du nogensinde spekuleret over, hvad der er i pengene, der driver folk til vanvid? Ikke at de gå sindssyg eller noget, men det faktum, at alt pludselig ændres når fokus af episoden finder vej til penge spørgsmål.
Hvorfor er der sådan en ting kaldet “money talks?” Er det virkelig de penge, der gør verden gå rundt? Disse og mange andre spørgsmål fortsætte til at formere sig i hovederne på mange, især når de ser, hvordan penge kan påvirke ting især vores måde at tænke på.
Der er så mange forekomster at folk ville straks reagere på en bestemt stimulus, hvor der er penge. Der er altid denne usynlige kraft, der tvinger folk til at reagere øjeblikkeligt og handle på det på et øjeblik.
I internettet, ville folk normalt klikker på links, som de troede ville give dem måder hvordan man kan lindre deres liv. De reagere straks på en reklame, selv om sagen har noget solidt fundament endnu ikke, om det vil give dem fordelen, de ledte efter eller ej.
Hvis vi skal se på det nøje, er for at tjene penge ikke dybest set baseret på den forudsætning, at nogen har til at arbejde hårdt for at tjene det. Hvorfor er den rige mennesker behøver ikke at gøre det? Hvis du skal spørge nogle ledere af godt kender virksomheder, ville de fortælle dig, at det ikke er mere på hvordan de har arbejdet hårdt for det, men på hvordan de opfatter deres drømme ville gå i opfyldelse.
I denne forstand, kan vi helt klart der skal blive en succes er et spørgsmål om holdning og opfattelsen i livet.
Denne form for tænkning kan spores tilbage til den pragmatiske opfattelse af nogle filosoffer om livet. I pragmatisme siger folk at noget vil arbejde, vil til sidst komme sand, hvis det bliver os, hvad vi ønsker. Det betyder, at et bestemt mål eller en bestemt drøm om hvordan vage det kan synes i første omgang, er anset for og betragtes som sande, hvis den er knyttet til noget, der er gode, gavn, ønskeligt og værdig. I de fleste tilfælde angiver disse ting penge.
Thats hvorfor, på grund af den nuværende økonomiske situation, idé at opfatte penge som svar på næsten alle livets problemer er forværret. Fattigdom og afsavn på nogle af menneskets basale fornødenheder er den mest almindelige årsag til hvorfor folk ønsker at have penge. Og det netop det punkt, de fleste mennesker mangler viden om den grundlæggende udnyttelse af penge er skadelig nok til at forværre situationen.
For dem, der ved, hvordan du udnytter penge er dem, der styrer mennesker fra fattigdom. Plus den simple mangel på viden om penge gør alt stærkt belastet. Dette fører til et mikrokosmos af mennesker at være styret af nogle usynlige kræfter, hvor de er de eneste, der får fordele fra penge.
I virkeligheden, hvis eneste keen nok at observere, hvad der foregår omkring os, kan vi tydeligt se, at vi synes som robotter at være bedt om hvad de skal gøre, hvordan du føler, hvad at føle.
Tag for eksempel den alarmerende tilstand af oliepriserne på verdensmarkedet. Dem, der er i kontrol ville tør sige, at olieproduktionen er at få minimal dvs hvorfor prisen på verdensmarkedet er gradvist stigende.
Derfor, fordi vi er uvidende om hvad der foregår omkring os, vi har tendens til at tro det er så og derfor et andet problem er lavet, hvor penge er det vigtigste knudepunkt af spørgsmålet.
Vi ved, der er problemer, angst og kampe alt tilsluttet den organisation vi er begrænset, men vi kan bare se ikke det vigtigste grundlag for problemet.
Hvordan kan vi løse det? For at gøre det, skal vi først identificere, hvad der forårsager problemer til at ske. Hvor kom det fra?
Derefter, hvis vi ved allerede, hvad den vigtigste årsag er, kan vi nemt ændre den måde, vi opfatter på ting. Hvis alt er langsomt at tage form, kan vi nu tydeligt se den virkelighed, at penge ikke er årsag til alt. Vi kan solidt hævde, at hvor penge involveret det ikke er den største attraktion.
Desuden, da verden blev oprettet, der er ingen tilstedeværelse af penge endnu, højre? Så når tanke skaber virkelighed, især når det kommer til penge, vi kan nu tydeligt se opfattes den måde virkelighed af mange, hvor de opfattes at penge ikke er et solidt fundament af sandheden.