Real estate forskning kan starte med et kig på US Census information om en by. Det kan omfatte inspektion af specifikke egenskaber, også. Der er mange statical værktøjer og oplysninger, der kan hjælpe, men glem ikke en af de nemmeste og mest nyttige forskningsværktøjer: taler. Lad mig forklare med en sand historie.
Min kone og jeg var på ferie, og stoppede i Farmington, New Mexico for et par dage. Vi var ved at købe et hus til et vinter projekt. Planen var at ordne det og sælge det i foråret for en fortjeneste.
Lige inden du foretager et tilbud, tog vi en sidste gennemgang. Da ejeren viste mig rundt, begyndte min kone at tale med den kvinde, der leje hjem. Hun fortalte Ana at halvdelen af forretninger i hjemmet ikke virkede, og andre nyttige oplysninger.
Dette fik mig tænker, og jeg gik ned til kælderen for et andet kig på ledninger. Ikke kun behøvede huset sandsynligvis alle nye ledninger, men jeg fandt en haveslange, der er knyttet til et naturgas linje. Ejeren shrugged og sagde, “du kan bare afbrød der.”
Til denne dag, jeg ved ikke, hvad der var omkring, men af disse og andre grunde, vi gjorde ikke købe huset. Det hjælper for at tale til nogen du kan da kigge på et hus eller anden fast ejendom investering. Naboer og lejere er især nyttige.
Real Estate forskning – at vælge en by
Taler med en masse mennesker er ikke bare nyttige oplysninger om individuelle egenskaber. Det er også en fantastisk måde at forskning en by. Jeg har engang kaldte handelskammer Deming, New Mexico. Formandens kommenterede henkastet, at byen var bruger vandet op hurtigere end de vandførende lag var der genopfyldes. De havde ingen back-up plan. Det var nok for os at krydse Deming off vores liste.
Hvis du ønsker at vide om en by, skal du bruge telefonen først. Finde nogen undskyldning for at kalde nogen fra en ejendomsmægler til at en tilfældig beboer. Spørg om kriminalitet, uanset om den lokale regering bifalder nye virksomheder, hvad klimaet er ligesom. Have huse siddet til salg i lang tid, eller de går hurtigt? Hvad er de gode og dårlige ting om byen?
Før vi flyttede til Tucson, Arizona, var en del af vores fast ejendom forskning at kalde folk i potentielle byer at se, om de ejede en Sneskovl. Hvis det er tilfældet, krydsede vi byen fra listen. To steder kan både få 45 inches af sne om året, men i nogle forbliver den hele vinteren, og i andre det smelter før middag. Sne skovl spørgsmål fortalte os sandheden bag statistikkerne.
Når du er i en by, kan en god lokal bar være et godt sted at gøre din forskning. Efter en øl, vil lånere fortælle dig hvad store arbejdsgivere er ved at gå i eller ud af byen, hvor hurtigt hjem sælger, uanset om der er bander, og meget mere. At tale med mennesker er en god måde at gøre real estate forskning, men kontrollere, hvad du hører. Folk sommetider overdrive.