Min 14-årige søn deltager klasser på en kampsport center. Kampsport center drives af en 30-årig mand. Han er overhovedet en succesfuld forretningsmand for sin unge alder. Han stod foran sin klasse og spurgte dem, hvis de vidste hvad de mest magtfulde muskel er i deres krop var. Der var ikke et svar. Min tanke var at han ville sige din hjerne. Da den 10-årige foran mig dukkede op og sagde “min hjerne!.” Vi alle klukkede. Han gik at forklare, at tungen er den mest magtfulde muskel i din krop.
Denne instruktør er en mand, der arbejder i kampsport 6 dage om ugen og han er et tårn af kraft og fleksibilitet. Det var så underligt at høre dette svar. Så greb dette publikums opmærksomhed. Han gik at forklare, hvad han mente at de unge voksne. “Ved din egen tunge du kan fortælle dig at du vil mislykkes eller lykkes. Det er helt op til dig.” Han fortsatte på at fortælle børnene at han mener meget af livet er, hvad du fortæller din hjerne. Han tilføjede, “Du kan vælge at fortælle dig, som du kan og vil du eller du ikke kan og vil du ikke.” Han fortsatte med at sige “tro på dig selv. Sæt mål for dig selv og du vil opnå dem. Du kan opnå noget du indstille dit sind til. Det er helt op til dig. Så sæt dine mål højt og arbejde mod dem.”
Det er sædvane for instruktøren skal en motiverende tale i slutningen af bælte test. Denne instruktør har altid imponeret mig. Han tager sig tid til at hilse hver person af omvandrende person og ryste deres hånd fast. Han smiler og taler positivt til børnene og deres familier om deres liv og drømme. Han er opmuntrende og har været mentor for mange unge voksne i vores samfund. Når jeg ser ham, jeg kan ikke hjælpe, men tænker positive tanker. Kender du nogen som dette?
Det var vigtigt for mig at høre hans budskab. Som jeg sad i publikum, jeg spille en negativ tape. Så da jeg sad tænkte der jeg hvor jeg kunne begynde at erstatte min negative tanker med positive. Du kan begynde ved blot at skrive sætninger, der vende negativerne i dit liv til positiv. Hvad du slå dig selv op?
Hvis du har gæld, du arbejder på at betale det ud, har jeg en plan om at blive gældfri. Jeg arbejder hver dag for at få kontrol over mit forbrug, så jeg kan blive gældfri.
Jeg beslutter at oprette en positiv bekræftelse til anmeldelse om hvad jeg vil have ud af livet.
Her er det:
Jeg har en plan for succes i min forretning. Jeg arbejder min plan hver dag. Jeg ved hvad jeg vil og hvad jeg skal gøre for at komme dertil. Hver dag jeg komme tættere på mit mål. De skridt jeg tager i dag vil sikre min succes i morgen. Jeg er sund og vælge en sund livsstil. Jeg er tilfreds med hvor jeg er lige nu. Jeg er voksende stærkere i overbevisning om hverdagen. Jeg vælger at tro at jeg kan og jeg vil udføre mit mål. Jeg vil gøre mere kontakt hverdagen til at hjælpe min virksomhed vokse. Jeg vil ikke tillade nogen at stjæle min drøm, fordi jeg kan gøre mine drømme kommer sand hverdagen. Min holdning er et valg og jeg vælger at være positiv. Jeg har lyst til en million dollars, og ingen kan tage det fra mig.
Har du været at lade negative tanker om din virksomhed krybe ind i dit hoved? Har du en plan for din succes? Sidde i dag og skrive hvad du vil med hvordan du kommer derhen. Placer bekræftelser på et sted, hvor du kan læse det dagligt. Det vil gøre en enorm forskel i dit liv og din virksomhed. Det vil minde dig om hvad du skal gøre næste!
Når du finder dig selv at sige, vil jeg aldrig lykkes. Anmeld dine positiv bekræftelse plan og gøre noget positivt for din virksomhed i dag!