Måltidskasser er blevet vældig populært. Det hjælper travle børnefamilier med at få lavet god, nærende mad, og det kan inspirere par og singler til ny madlavning. Det kan hjælpe med udelukkende at spise økologisk eller vegetarisk. Måltidkasserne bliver leveret direkte til din dør, så du slipper for besværet med at handle. Det bliver ikke nemmere!

Hvad koster det?

Det er meget forskelligt, hvad de forskellige måltidskasser koster. Priserne varierer, alt efter om det er til en hel familie eller til to mennesker. Ofte koster det fra 300-600 kr. for 3 dage for 2-4 mennesker. Hos nogle er fragten gratis, hvor du hos andre skal betale et mindre beløb.

Du kan ofte få rabat på dine måltidskasser første gang, du bestiller. Online kan du se en oversigt over, hvilke udbydere der tilbyder rabat, og hvor meget rabat du kan få på din første ordre.

Måltidskasser vil hjælpe dig til en nemmere hverdag, og du kan altid prøve det af i nogle uger og se, hvad du synes om det. Måske finder du ud af, at det faktisk afgiver tid til en masse andre ting, som du nu ikke kan undvære.